Приятели на дъгата

Учението на Беинса Дуно (Петър Дънов) днес

На 21 и 23 април 2017 г. в Бургас в клуба на ул. "Камчия" №6 ще гостува брат Тодор Ковачев - пряк ученик на астролога Иван Антонов и деен участник в живота на "Изгрева" след 1956 г. Тодор Ковачев е съхранил духа и опитностите на Братството от онова време и може да бъде изключително полезен на нашето поколение, което сега търси най-добрия път за провеждане на общочовешкия импулс, въплътен от Учителя именно тук в България. 

На 21 април от 17 часа Тодор Ковачев ще даде повече светлина на Астрологията на Иван Антонов. Тази астрология е вдъхновена от Словото на Учителя, като стремежът на автора е да синхронизира Учението с науката Астрология

На 23 април от 11 часа ще се проведе среща-разговор на тема: Животът на Братството според Науката на Учителя и спомени от времето на „Изгрева“. Темата е достатъчно актуална в днешния момент, когато се правят опити да се подменят ориентирите ни. Братът с явява като естествен органически компас и неговият точен Север ще ни покаже доколко сме се отклонили от Пътя.

За повече подробности: 0888865418