Приятели на дъгата

Учението на Беинса Дуно (Петър Дънов) днес

За края на света: „За онзи ден и час никой не знае, нито ангелите  небесни, тъкмо Отец ми сам. 37. И както дните Ноеви, така ще бъде и пришествието на Сина Человеческаго. 38. Защото както в дните преди потопа беха на ядене и на пиене, и се женеха и за мъж отиваха, до който ден влезе Ное в ковчега, 39. и не познаха до когато дойде потопът, и вдигна всичките; така ще бъде и на Сина Человеческаго пришествието. 40. Тогаз двамина ще бъдат на полето; единий се взема а другий се оставя. 41. Две жени като мелят в мелницата, една се взема, и една се оставя. 42. За то, будни бъдете, защото не знаете в кой час ще дойде Господ ваш. 43. Но това знайте, че ако да знаеше стопанинът на къщата, в кой час ще дойде крадецът, бдел би, и не би оставил да подкопаят къщата му. 44. За то и вие бъдете готови; защото в който час не мислите, Син Человечески ще дойде.“ (Мт, 24: 36-44)

Ето и 3 цитата от Учителя за предстоящи климатични и геологични промени

Краят на света няма да настъпи, както се разбира от Писанието, но със сигурност ще дойде най-светлият от светлите празници. Точно в най-тъмната нощ се ражда Господа Исус Христос, когато вярата и надеждата на хората са на предела. Но тъмнината отминава и идва светлината…

Екипът  ни поздравява всички с настъпващото раждане на Новото слънце и пожелава да преминем плавно и хармонично в Новия цикъл.

Празникът на зимното слънцестоене  (Тед Андрюс)